Numidia & Susanne | Geloof jij in de dromen van jongeren?

Susanne Bidlot & Numidia

Beide zijn ervan overtuigd dat oprecht luisteren, nieuwsgierig zijn, jongeren en kinderen serieus nemen en oog hebben voor hun dromen, interesses en talenten noodzakelijk is, zodat ze zich gezien en gehoord voelen. Dat is de essentie van goede hulpverlening, maar dit ontstaat niet vanzelf.

Als hulpverlener én jongere moet je hierin investeren, want ieder kind en iedere jongere is uniek en verdient een kans. Tijdens de Dag van de Jeugdprofessional 2024 nemen Numidia en Susanne jullie mee in hun ervaringen.

Achtergrond Numidia:
Numidia is een bekende en getalenteerde Nederlands-Marokkaanse zangeres die met haar stem mensen weet te ontroeren. Ze heeft geen gemakkelijke jeugd gehad en is daardoor ervaringsdeskundige. Als ambassadeur voor ‘Het Vergeten Kind’ zet zij zich in om jongeren te helpen met haar eigen ervaringen en begrijpt ze als geen ander wat jongeren doormaken binnen een problematische opvoedsituatie en de jeugdzorg.

Achtergrond Susanne Bidlot:
Susanne werkt al ruim 19 jaar met veel passie als jeugdbeschermer en Numidia was een van de jongeren die zij begeleidde. Numidia had van jongs af aan de droom om zangeres te worden en Susanne geloofde in die droom. Als ‘Ambassadeur Jeugd‘ staat zij voor de menselijkheid in haar werk. Echt contact maken en echte verhalen vertellen over het werkveld. Ook in het gedwongen kader, en juist als het moeilijk wordt, is oprechte aandacht belangrijk.

Koop nu je ticket, laat je inspireren tijdens de Dag van de Jeugdprofessional op vrijdag 20 september 2024 en ga met je collega’s uit het jeugddomein aan de slag, vanuit de bedoeling! 

TICKET KOPEN    KEYNOTE SPREKERS OVERZICHTSPAGINA

error: Beschermde content