Mascha Struijk | Professional vanuit je hart (VOL)

Professionaliteit en vakmanschap gaat over zoveel méér dan gedegen kennis en vaardigheden. In de eerste plaats gaat het om JOU als professional. Dat is waar het allemaal mee begint.

Jij bent het instrument van al die kennis en vaardigheden. Dit geldt in alle posities binnen het sociaal domein, (jeugd)zorg en onderwijs, onafhankelijk van welke rol of functie je hebt. Voor verandering hebben we iedereen nodig. Welke visie heb jij op hulpverlening? Want je visie stuurt je handelen. Ben jij je bewust van wie je bent en waar je voor staat? Lukt het jou in de drukte, hectiek en regelgeving om bij jezelf te blijven en te werken op een manier waar je zelf in gelooft? Wat voor professional wil je zijn? En hoe geef je dat vorm in de praktijk? In deze workshop gaan we daarover met elkaar in gesprek. Kapstok is het boek ‘In 10 stappen Professional vanuit je hart van Mascha Struijk.

Achtergrond Mascha Struijk:
Mascha is trainer en inspirerend spreker met hart voor de jeugdzorg en haar professionals. Ze heeft ruime praktijkervaring, waardoor haar trainingen altijd goed aansluiten op de praktijk.
Haar insteek is persoonlijk: als professional ben je zelf het belangrijkste instrument. Als orthopedagoog heeft ze gedegen kennis van wat er speelt bij de jongeren, gezinnen en van de richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming.

In 2019 schreef Mascha het boek ‘In 10 stappen Professional vanuit je hart – maak met liefde en lef het verschil in de jeugdhulp’. Vanaf 2020 maakt zij de Professional vanuit je hart Podcast met wekelijks een nieuwe aflevering. Ze hoopt een beweging op gang te brengen waarin liefdevolle professionals jongeren en gezinnen écht verder helpen.

Deel je passie met je collega’s uit het jeugddomein en koop nu je ticket voor de Dag van de Jeugdprofessional op vrijdag 22 september 2023.

TICKET KOPEN

error: Beschermde content