Mark Tuitert | ‘Doelen en dromen realiseren’

Mark legt een duidelijke link tussen topsport en het ondernemerschap. Hij zal thema’s uitlichten over omgang met tegenslagen, persoonlijk leiderschap, stoïcijnse mindset, teamwork, onzekerheid en doelmatig werken

Tijdens de lezing van Mark zul je je tips & tricks meekrijgen die je op weg helpen om je doelen én dromen te realiseren. Daarnaast zal hij niet schuwen om persoonlijke onderwerpen te sprake te brengen. De topsport, de vechtscheiding tussen zijn ouders en de moeizame relatie met zijn vader die daarop volgden: het zijn onderwerpen waaruit Mark zelf zijn lessen trok. Ook vertelt hij over de 10 principes vanuit de stoïcijnse filosofie. Deze principes helpen je bij het richting geven aan je leven, actie te durven ondernemen, te accepteren waar je geen invloed op hebt en dus scherp én relaxt op je doel af te gaan.

Achtergrond Mark Tuitert:
Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld. Alleen valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen van 2014 in Sochi kwam daar verandering in.

error: Beschermde content