Levi van Dam | Jeugdig innoveren, met zorg.

Innovatie in de jeugdzorg is de afgelopen jaren niet meer weg te denken. Het staat in ieder beleidsplan beschreven en elke gemeente of instelling zet zijn of haar innovatie in de etalage. Alleen, wat verstaan we onder innovatie en hoe zorg je dat je met focus innoveert? Wie moet er eigenlijk allemaal innoveren? En vooral: hoe kunnen we met jeugdige moed, met zorg innoveren?

Tijdens deze plenaire sessie op de DvdJ bespreekt Levi het belang van zowel maatschappelijke als jeugdzorg innovatie. Op welke gebieden hebben we maatschappelijke oplossingen nodig en wat zijn de taaie vraagstukken in de jeugdzorg? Aan de hand van praktijkvoorbeelden licht hij het proces en verschillende stappen van innovatie toe. Laat je inspireren door de nieuwste innovaties en leer hoe iedere professional (vanuit zijn of haar dagelijks werk) het verschil maakt in het wel of niet slagen van een succesvolle innovatie.

Achtergrond Levi
Levi is orthopedagoog en wetenschapper. Zijn kennis op het gebied van pedagogiek en onderzoek combineert hij met zijn ambitie om impact te maken in de levens van gezinnen. Dit doet hij graag in een gezonde combinatie van ondernemerschap en lef. Innovatie met kinderen en jongeren inspireert hem, omdat zij ons laten zien waar de toekomst naar toe gaat en wij hen kunnen helpen de toekomst te realiseren.

Laat je inspireren en deel je passie met collega’s uit het jeugddomein en koop nu je ticket voor de Dag van de Jeugdprofessional op vrijdag 22 september 2023.

TICKET KOPEN

error: Beschermde content