Fatma Kaya | Jeugd- en gezinscoach

Fatma doet bij het Centrum Jeugd en Gezin in Beverwijk met liefde haar werk als CJG-coach. Zij helpt kinderen, jongeren en gezinnen waarbij sprake is van huiselijk geweld, opvoedproblemen, seksueel misbruik, vechtscheidingen, jongeren met gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen.

Naast haar huidige baan werkt Fatma ook als ZZP’er om zo nog meer training te kunnen geven aan ouders en kinderen. Haar doel: ervoor zorgen dat kinderen en hun ouders zich veerkrachtig, veilig en geliefd voelen.

“Ze straalt wanneer zij een kind of gezin heeft geholpen. Ze is een harde werker die alles inzet en het niet erg vindt om extra werk te verrichten als een gezin of kind dit nodig heeft!” aldus Fatma’s trotse zus.

“Stel dat ik de prijs win, dan wil ik voor de kwetsbare kinderen waarbij sprake is van armoede een weerbaarheidsworkshop organiseren. Er kunnen verschillende groepen deelnemen aan deze workshop. Aan het eind krijgen de kinderen ook als beloning een tas vol met schoolspullen en een boekenbon. Ze hebben dan een extra bijdrage voor het nieuwe schooljaar” legt Fatma trots uit.

Verdient Fatma volgens jou de titel ‘Jeugdprofessional van het Jaar 2022’?
Koop dan nu je DvdJ-ticket en stem op haar tijdens de Dag van Jeugdprofessional!

TICKETS

 

error: Beschermde content