DvdJ 2022 wederom een hybride congres!

Wegens groot succes van de hybride editie van de Dag van de Jeugdprofessional zal op 16 september 2022 van 09.00 – 15.30 uur dit event wederom zowel fysiek (500 pers.) als online plaatsvinden.

Er zijn plenaire (online) sessies, (online) workshops, volop mogelijkheid om zowel fysiek als online te netwerken. Tussen de programma’s door kun je fysiek de informatiemarkt bezoeken en online kun je informatie vinden van en over de deelnemende standhouders. Kortom een dag vol met inspirerende sessies, interactie met collega’s, opleiders, uitgevers en andere organisaties uit het jeugddomein.

De locatie van DvdJ 2022 is in Jaarbeurs Utrecht

Uit de evaluatie onder professionals die vorig jaar de Dag van de Jeugdprofessional (live en online) hebben bij gewoond, is gebleken dat het aanbieden van dit congres in hybride vorm zeer goed bevallen was. Om die reden is besloten om dit event wederom fysiek als online te organiseren. Daarnaast zijn we met deze keuze ook voorbereid in het geval dat er tegen die tijd eventueel terugkerende coronamaatregelen zouden gelden.

error: Beschermde content